Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • About
    • About the Journal
    • Scope & Mission
    • Submissions
    • Privacy Statement
    • Editorial Board
    • Advisory Board
    • Indexing & Abstracting Agencies
    • Review & Publication and Fees Policies
    • OpenAccess Policy
  • Instructions / guidelines for the Authors
  • Call for Papers
  • Current
  • Archives
  • Contact US
Search
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Archives /
  3. Vol. 4 No. 2 (2022)

Vol. 4 No. 2 (2022)

Published: 30-06-2022

Articles

  • حلال غذا سے متعلقہ فتوی دینے کے ضوابط

    Dr.Abdul Hameed
    5-20
  • حدیث کذباتِ ثلاثہ کے بارے میں غلام احمد پرویز کے نقطہ نظر کاتحقیقی جائزہ

    عنایت اللہ اصلاحی, ڈاکٹر مقدس اللہ
    21-40
  • عصرِ حاضر کے مذبح خانوں کا جائزہ: فقہی تناظر میں

    Dr. Khalid Usman, Dr. Muhammad Tayyeb Nadeem
    41-54
  • حلال اور طیب غذا کا تصور اور انسانی زندگی پر اس کے اثرات: دور حاضر کے تناظر میں ایک تحقیقی جائزہ

    Dr. Muhammad Ghayas; Dr. Shehla Riaz
    55-66
  • اشیائے خوردونوش کے لیے وضع کردہ حلال معیارات

    Inayat Ur Rahman, Dr. Humaira Ahmad
    67-80
  • انقلاب العين وحكم الأعلاف الحيوانية (دراسة فقهية تأصيلية)

    Dr. Abdul Karim Usman
    81-99
  • An Analytical Study of Pakistan’s Ḥalāl Structure in the Light of Islamic Teachings and the Related Problems faced by the Industry and Consumer

    Dr. Abdul Muhaimin, Dr. Muhammad Hayat Khan, Anila Bibi
    100-109

Make a Submission

Make a Submission

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

© 2009 - 2024 Markaz Talim-o-Tahqiq, H-15, Islamabad, Islamic Republic of Pakistan.

Some rights reserved under CC BY-NC-ND 4.0 License.

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.